VI RÖR OCHBYGGER ER MILJÖ

1/3

En solid partner för långsiktiga relationer

Stockholms Rörexpress AB ska vara en trygg partner oavsett vad du som kund ska investera i. Vår spetskompetens inom våra olika grenar borgar för att du som kund alltid ska kunna känna en trygghet i det projekt vi är inblandade i. Vi som företag vill alltid ligga i framkant när det gäller nya produkter, effektiva arbetsmetoder, arbetsmiljö och miljöpåverkan, detta får vi genom att ha en låg personalomsättning, låg kundomsättning och att vi alltid söker efter nya effektiva sätt att driva våra projekt på. Vi värnar om våra anställda och nästa generation, därför har vi som miljömål att byta ut våra fordon vart tredje år till det mest miljövänliga på marknaden, kanske kan vi redan om några år ha 50% elbilar!

2/3

Ägarens ord

Sedan 2018 ägs Rörexpressen av det svenska bolaget Storskogen. Bolaget investerar i välskötta små och medelstora bolag som är ledande på sin marknad och har god lönsamhet. Precis som Rörexpressen. Storskogen satsar på ett långsiktigt ägande och ett decentraliserat beslutsfattande. Allt för att ge bolagen kraften att utvecklas för framtiden. Det gör Storskogen till de bästa ägarna vi kan tänka oss. Vi jobbar alltid nära våra kunder och lyssnar till deras behov och önskemål. Arbetssättet kräver att vi är snabbfotade och kan fatta snabba beslut. På samma sätt arbetar Storskogen – med entreprenörskapets drivkrafter i fokus. Tack vare Storskogens strategi med långsiktigt ägande och ett decentraliserat beslutsfattande kan vi fortsätta att utveckla vår verksamhet, personal och kunderbjudande.

3/3

Certifierat VVS-företag

Vi är certifierade enligt Säker Vatten för att hålla en hög kvalitet på de arbeten vi utför. Vi arbetar ständigt för att höja vår egen personals kompetens genom utbildningar inom nya produkter eller effektivare arbetssätt.
När vi nyanställer har vi höga krav men ger nästan alla chansen att få visa vad man går för, att utvecklas och att lära sig är en naturlig del av Stockholms Rörexpress.
Under åren har vi tillsammans på företaget utbildat oss i bland annat Heta Arbeten, Licenssvetsning, Bas-P och Bas-U, Entreprenadjuridik, Kylcertifiering, Miljöansvar, effektivt kvalitetssäkring mm.
Vi är certifierade enligt ISO 14001, ISO 45001 och ISO 9001 för att kvalitetssäkra företaget ännu mer.

Här kan ni ladda hem vår kvalité och miljöpolicy: Kvalitetspolicy    Miljöpolicy   Arbetsmiljöpolicy

Stockholms Rörexpress AB

Besöksadress

Horisontvägen 28
128 30 Skarpnäck

Fakturaadress

Stockholms Rörexpress AB
Fack 2060
FE 2060
751 75 Uppsala

Leveransadress

Fraktflygargatan 2
128 30 Skarpnäck

Tel: 08-545 555 00

Beställningar skickas alltid till:

order@rorexpressen.com


All typ av beställningar eller förfrågningar från avtalskunder, befintliga kunder eller nya kunder ska skickas till order@rorexpressen.com
Kom ihåg att skicka med så mycket information som möjligt som te.x: Adress, kontaktperson + telefon, fakturamärkning samt en arbetsbeskrivning.

Övriga funderingar skickas in till oss nedan.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.


Ekonomi Karin Ljunggren 072 - 700 11 09
Arbetschef Henrik Räsänen 073 - 660 11 11
Administratör Lydia Johnsen 073 - 660 11 19
VVS-Söderort Filip Reslow Föräldrarledig
VVS-Serviceledare Lisa Knutas 072 - 527 24 02
VVS-Norrort Tobias Lanz 073 - 660 11 17
VVS-Norrort Geovanny Guerrero 073 - 660 11 35
VVS-Uppsala Anto Pecirep 072 - 527 24 10